Over ons

De Cerchio Groep Nederland is een samenwerkingsverband bestaande uit een psycholoog en vijf arbeids- en re-integratiedeskundigen, met werklocaties evenwichtig verspreid over Nederland.

Dankzij deze krachtenbundeling ontstaat er een daadkrachtige, flexibele en onafhankelijke organisatie,
met een aantal belangrijke voordelen:

  • waarborg van continuiteit
  • landelijke dekking
  • directe verantwoordelijkheid voor de kwaliteit
    van de dienstverlening
  • geen overbodige overhead
  • reële prijs/kwaliteitverhouding

Wat doen wij?

De Cerchio Groep Nederland is hét adviesbureau voor arbeidskundig onderzoek, re-integratiebegeleiding van mensen met een arbeidshandicap, outplacement, tweede spoortrajecten en mediation bij (dreigende) conflictsituaties. Op deze terreinen hebben wij, sinds 2000, een uitgebreide ervaring opgebouwd.
Wij hebben een onafhankelijke positie in de markt, zodat wij door veel verschillende organisaties worden geaccepteerd als een neutrale en betrouwbare zakenpartner.
Zo voeren wij opdrachten uit voor letselschadeverzekeraars, schaderegelingsbedrijven, AOV-verzekeraars, Arbo-diensten, letselschadedvocaten en belangenbehartigers. Hierbij worden in veel gevallen de randvoorwaarden voor de opdracht door de verzekeraar en de belangenbehartiger in gezamenlijk overleg vastgesteld. Daarnaast doet het bedrijfsleven, ook vanwege de praktische consequenties van de Wet Poortwachter, in toenemende mate een beroep op de kennis en kunde van Cerchio Groep Nederland.