Midden-Nederland

Kramer Werkt!

Mijn naam is Bart Kramer. Geboren in Amsterdam op 8 januari 1987. Na de HAVO heb ik de opleiding Management, Economie en Recht gevolgd. Later heb ik naast mijn werk de Post-HBO opleiding Managerial Controlling afgerond aan de Nyenrode Business Universiteit.

Na mijn studie heb ik verschillende functies uitgeoefend binnen de financiële sector. Na een tijd in loondienst te hebben gewerkt, ben ik in 2014 als zelfstandige gestart. De afgelopen jaren heb ik op diverse plaatsen in het land verschillende interim-werkzaamheden uitgevoerd, als controller en manager.

Aangezien mijn moeder al vele jaren werkzaam is in het werkveld rondom re-integratie en arbeidsdeskundig werk heb ik vanuit de zijlijn al langere tijd meegekeken. Hierdoor werd mijn enthousiasme aangewakkerd en heb ik ingezien graag voor en met mensen te willen werken. Dit heeft mij doen besluiten om te starten met de Post-HBO opleiding tot Arbeidsdeskundige, welke ik in 2020 heb afgerond. Inmiddels heb ik al diverse arbeidsdeskundige opdrachten succesvol afgerond.

Vanwege mijn ervaring in de bankwereld is mijn expertise in de zakelijke dienstverlening vanzelfsprekend. Cliënten uit de bouw, de industriële- en logistieke sector zijn echter ook bij mij in goede handen, terwijl u voor arbeidsdeskundige onderzoeken, beoordeling van jaarcijfers en de doorberekening van bedrijfsresultaten ook aan het goede adres bent.

Het grootste gedeelte van mijn vrije tijd besteed ik aan het beoefenen en volgen van voetbal. Daarnaast houd ik van gezelligheid met mijn gezin, familie en vrienden.

Bart Kramer
re-integratiedeskundige, arbeidsdeskundige, financieel adviseur

Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan.