Midden-Nederland

Kramer Re-integratie en Financieel Advies

Mijn naam is Bart Kramer. Geboren in Amsterdam op 8 januari 1987. Na de HAVO heb ik de opleiding Management, Economie en Recht gevolgd. Later heb ik naast mijn werk de Post-HBO opleiding Managerial Controlling afgerond aan de Nyenrode Business Universiteit.

Na mijn studie heb ik verschillende functies uitgeoefend binnen de financiële sector. Na een tijd in loondienst te hebben gewerkt, ben ik in 2014 als zelfstandige gestart. De afgelopen jaren heb ik op diverse plaatsen in het land verschillende interim-werkzaamheden uitgevoerd, als controller en manager.

Aangezien mijn moeder al vele jaren werkzaam is in het werkveld rondom re-integratie heb ik vanuit de zijlijn al langere tijd meegekeken. Hierdoor werd mijn enthousiasme aangewakkerd en heb ik ingezien graag voor en met mensen te willen werken. In de afgelopen periode heb ik dan ook met haar en haar collega, Johan van der Glas, meegelopen en ook zelfstandig al wat ‘klussen’ opgepakt. Dit heeft geresulteerd in mijn definitieve keuze om over te stappen naar het arbeidsdeskundige werk.

Vanwege mijn ervaring in de bankwereld is mijn expertise in de zakelijke dienstverlening vanzelfsprekend. Cliënten uit de bouw, de industriele- en logistieke sector zijn echter ook bij mij in goede handen, terwijl u voor uw onderzoeken van jaarcijfers en de doorberekening van bedrijfsresultaten ook aan het goede adres bent.

Het grootste gedeelte van mijn vrije tijd besteed ik aan het beoefenen en volgen van voetbal. Daarnaast houd ik van gezelligheid met mijn gezin, familie en vrienden.

Bart Kramer
re-integratiedeskundige, arbeidsdeskundige i.o. financieel adviseur

Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan.